Inloggen  |   Register
Currencies:

Verzenden & retouren

Verzending

Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig door voordat u uw bestelling plaatst. Ons serviceteam zal na verkoop aanbieden volgens deze voorwaarden wanneer uw transactie is goedgekeurd.

Verzenden
Bestellingen worden meestal verzonden binnen 1-2 werkdagen vanaf de orderdatum. Wij gebruiken International Express Service voor alle internationale leveringen. Ons serviceteam levert een volgnummer op om direct online te kunnen volgen nadat de goederen zijn verzonden. Gewoonlijk verzenden wij het item door Air Post, die 7-10 werkdagen nodig heeft.

Tracking
Ons serviceteam zal de klant het trackingnummer emailen. Samen met de site waar zij hun bestelling kunnen volgen nadat de bestelling is verzonden. Wij adviseren de koper om hun e-mail of de verzendstatus van hun bestelling van tijd tot tijd te controleren en contact op te nemen met hun lokale postkantoor wanneer ze beschikbaar zijn. Als het pakket is teruggestuurd naar ons omdat niemand er ondertekent, accepteren wij geen volledige restitutie daarop. Als de klant nog steeds de teruggekeerde order wenst, dan zijn ze verantwoordelijk voor de verzonden vracht die afhankelijk is van het gewicht van de goederen.

Terug
Copyright © 2017 www.leefgezondcoach.nl. Powered by leefgezondcoach.nl