Een auto huren Rotterdam is zo geregeld

Zoals in iedere grote stad is het in Rotterdam ook vaak erg druk. Je kunt geen parkeerplek vinden of het lukt je niet om een parkeervergunning te krijgen. Dat is op zich geen probleem, je kunt in Rotterdam ook heel veel met het openbaar vervoer doen of op de fiets natuurlijk. Maar wat nu als je, incidenteel of met enige regelmaat, toch echt een auto nodig hebt? Dan kun je gebruik maken van één van de leen autos die Rotterdam rijk is. Wist je dat er in Rotterdam maar liefst 215 auto's tot je beschikking zijn? Een auto huren Rotterdam is dus altijd zo geregeld.

Een auto huren Rotterdam is handig!

Woon je in Rotterdam dan bof je! Er staan, zoals gezegd, maar liefst 215 auto's voor je klaar in de stad. Je kunt een auto huren Rotterdam snel en gemakkelijk regelen via de Greenwheels-app. Je hoeft alleen de app maar te downloaden en een geldig rijbewijs te hebben. Een auto huren Rotterdam doe je dus via de app. Je hoeft niet eerst op een industrieterrein te komen om de autosleutels op te halen en allerlei papieren te ondertekenen.

Kom je met het openbaar vervoer naar Rotterdam?

Kom je met het openbaar vervoer naar Rotterdam en heb je daarna, om je reis te kunnen vervolgen, een auto nodig? Ook dan kun je een auto huren Rotterdam. Bij de verschillende treinstations staan deelauto's van Greenwheels voor je klaar. Je kunt met deze auto naar je afspraak en als je weer terug bent, dan zet je de auto gewoon weer op z'n eigen plek. Je hoeft dus niet het openbaar vervoer in de stad uit te vogelen. Je kunt gewoon, desnoods vanuit de trein, via de app een auto reserveren en instappen zodra je bent aangekomen op het station. Hoe handig is dat?

Hoe kom ik de auto in?

Het grote voordeel van een auto huren Rotterdam is dat je niet eerst langs een verhuurbedrijf hoeft om de sleutel op te halen. Maar hoe kom ik dan de auto in? Je opent de auto gewoon met de app. In de auto vind je, in het dashboardkastje, een boardcomputer. In deze boardcomputer is de sleutel opgeborgen. Je kunt met deze sleutel de auto starten en gaan rijden. Zit je rit er op en zet je de auto weer op z'n eigen parkeerplaats? Dan stop je de sleutel weer in de boardcomputer en de boardcomputer weer in het dashboardkastje. Klaar voor de volgende gebruiker.