Bh grote maten in allerlei vormen en stijlen

BH grote maten

Een bh grote maten is niet altijd even makkelijk te vinden. Ze zijn er wel, maar de keuze is een stuk beperkter. De laatste jaren zijn er gelukkig veel meer opties bijgekomen. Het is voor veel merken standaard om ieder model bh ook in grotere maten te maken. Voor de consument kan het alleen nog weleens lastig zijn om ze te vinden. Helemaal wanneer je graag allemaal verschillende bh’s in je kast wilt hebben hangen. Een standaard wit of zwart exemplaar is meestal nog wel te vinden. Maar vooral de speciale bh’s met opvallende patronen en vormen zijn lang niet altijd in alle maten beschikbaar.
BH grote maten

Bh grote maten zijn inmiddels heel gewoon

De tijd van de extreem magere modellen op de catwalk is gelukkig voorbij. En dat betekent ook meteen dat er veel meer aandacht is gekomen voor kleding in grotere maten. Goed nieuws dus voor de vrouwen die een bh in een wat grotere maat nodig hebben. Elke goede winkel heeft tegenwoordig wel een collectie met bh’s die ook in grote maten beschikbaar zijn. Modeontwerpers richten zich bovendien steeds meer speciaal op het maken van bh’s die ook in een grotere maat beschikbaar zijn. Want ze moeten in veel gevallen aan hele andere eisen voldoen.

Speciale eigenschappen van bh’s in grote maten

Een goedkope bh zit vaak niet erg lekker. En al helemaal niet wanneer je een behoorlijk maat bh nodig hebt. De bandjes kunnen bijvoorbeeld in je schouders snijden. Ook klagen heel wat vrouwen over het de band die langs de nek loopt. Beide soorten bh’s bieden vaak lang niet genoeg comfort. Bij bh’s in grotere maten is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de bandjes. Een dikkere en bredere band kan al wonderen doen. Want die snijden veel minder in de huid. Je hebt ook bh’s waarbij de bandjes voorzien zijn van een zacht materiaal, of ze zijn volledig gewatteerd. Dat draagt natuurlijk allemaal bij aan het draagcomfort. Tegenwoordig kunnen ook vollere vrouwen een groot assortiment met stijlvolle bh’s vinden die ook nog eens comfortabel zijn om te dragen.