Een weekendje naar de hoofdstad met vrienden.

Je doet het allemaal wel eens, een weekendje met vrienden op pad. En dan het liefst natuurlijk naar een andere plek, waar niemand je ook kent. Want ja, een weekend een keer helemaal uit je bol gaan, hoort er natuurlijk bij. Maar we weten allemaal dat zo’n weekend zo zijn ups en downs kent. Maar uiteindelijk is het de herinneringen die tellen en de mooie momenten waar je later allemaal hard om lacht. En daar wil je natuurlijk voor gaan. Maar we weten allemaal dat we rare capriolen kunnen uithalen en zo nu en dan even langs de dokter of de spoedtandarts moeten. Maar wanneer je bijvoorbeeld een weekend los gaat met jouw vrienden in onze hoofdstad, dan zijn er genoeg spoedtandarts Amsterdam te vinden om nou net die gebroken tand te laten repareren. 

Een mooi weekend op de planning. 

Een weekend weg is altijd leuk. Maar misschien is de planning maken en bedenken waar je heen gaat nog wel een van de leukste activiteiten die bij het plannen van een weekend hoort. Want waar ga je met zijn allen heen? Blijf je in Nederland, ga je net de grens over in België of Duitsland, of zoeken jullie de zon op in een warm land? Denk aan bijvoorbeeld Spanje, Italië of misschien wel Frankrijk. Maar ook wanneer je gaat plannen voor een weekendje hebt je zo zijn ups en downs. Want eer dat je met zijn allen hebt afgestemd welke locatie het gaat worden, ben je natuurlijk ook wat uren verder. Want het leukste is natuurlijk wanneer je naar een plek gaat waar nog niemand geweest is, maar dat is anno 2019 natuurlijk niet geheel makkelijk, wanneer iedereen flink op reis gaat. 

Ben voorbereid op wat ongelukjes.

Of het nu een val is omdat iemand struikelt, of juist ergens tegen aanbotst. Het kan allemaal voorkomen en vooral wanneer je ook met zijn allen uit gaat natuurlijk zit een ongelukje in een klein hoekje. Maar dat is niet erg, dat overkomt iedereen en wel elke vriendengroep. Maar zorg er wel voor dat je goed genoeg Engels spreekt om zo je weg te kunnen vinden tijdens deze gebeurtenissen. Ook al ben je in Spanje, waar bijna geen een Spanjaard Engels kan, geen paniek. Met wat handen en voeten werk snappen jullie elkaar uiteindelijk ook gewoon. Dus hoog tijd om met jouw vrienden een weekendje weg te plannen.