Gemakkelijk uw toilet fris en schoonhouden

Toiletten worden snel vies, ze worden namelijk veel gebruikt. Vooral in grote gebouwen met veel mensen worden de toiletten dagelijks veel gebruikt. Er zitten veel bacteriën op het toilet. Naast dat ze op en in het toilet zitten, nemen we ze vaak ook mee naar andere plekken. Vooral als de doortrek, handvaten en het wastafeltje niet goed schoon worden gemaakt. Een schoon en fris ruikend toilet wordt door iedereen gewaardeerd en zorgt voor een mindere verspreiding van bacteriën. Vaak zorgt een schoon toilet er ook voor dat mensen het netjes achter willen laten, wat ervoor zorgt dat de toiletten langer in die staat zo blijven. Met vieze toiletten wordt ook minder schoon omgegaan dan met schone toiletten. Ook bij ons thuis willen we graag de toiletten schoon en fris houden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor huisgenoten en bezoek dat langskomt. Het is dan wel zo fijn als het toilet schoon en fris is. 

Verfrissen van het toilet

Naast het schoonmaken van het toilet met verschillende schoonmaakmiddelen. Is het ook fijn om het toilet tussen het gebruik door te verfrissen. Dit wordt vaak gedaan door een luchtverfrisser in het toilet te plaatsen. Net als in de keuze uit toiletpapier, zijn er ook veel verschillende luchtverfrissers. Zo zijn er ook automatische luchtverfrissers. Deze automatische luchtverfrissers bieden een goede uitkomst voor ruimtes die goed zijn geïsoleerd, maar waar weinig ventilatie plaatsvindt. Kortom ideaal voor op het toilet. Daarnaast kan de automatische luchtverfrisser ook worden gebruikt in andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld het kantoor. Door deze luchtverfrissers vergroot de sensatie van frisse lucht. U kunt zelf bepalen welke geur of het nu zoet of kruidig is. Naast de automatische luchtverfrissers zijn er ook de wegwerp toiletverfrisser en luchtverfrisserdispensers. 

Gebruik van poetspapier 

Bij de meeste mensen thuis hangt er een handdoek in het toilet bij de wastafel. Deze handdoek wordt dagelijks een aantal keer gebruikt, maar niet erg veel. Daarom blijft de handdoek een hygiënische manier om uw handen te drogen. Maar bij toiletten die veel vaker gebruikt worden is poetspapier en goede oplossing. Dit wordt na gebruik direct weggegooid en is dus een hygiënische manier om uw handen te drogen. Hygiënischer dan wanneer een handdoek door vele andere ook al is gebruik. Dit poetspapier wordt vaak gebruikt op drukke plekken zoals in de horeca, kantoorruimtes en openbare toiletten. Ze zijn laag in onderhoudskosten, het papier hoeft namelijk niet vaak bijgevuld te worden. Het heeft een enorme hoeveelheid papier per rol. Naast dat poetspapier gebruikt kan worden voor het drogen van de handen. Kan het ook als een soort keukenpapier fungeren, het absorbeerd namelijk heel goed water. Het poetspapier en de verschillende luchtverfrissers kunt u online eenvoudig bestellen bij 123toilet.