Leuke en originele cadeaus voor mannen

heren-pantoffels

Is jou vriend, vader of broer of ander mannelijk persoonlijk binnenkort jarig en ben jij inmiddels wel een beetje door je originele cadeau ideeën heen? Niet getreurd, wij kunnen je misschien helpen! Een cadeau verzinnen voor een man blijft altijd een lastig dingetje. Gelukkig zijn mannen behoorlijk materialistisch ingesteld dus met een cadeau waar ze iets mee maak je ze over het algemeen wel blij. Benieuwd welke cadeaus dit zijn? Lees dan snel verder

Cadeaus voor de thuisblijvende man

Is de man waarvoor jouw cadeautje is echt een thuisblijver? Ga dan voor een cadeau waar die binnenshuis wat aan heeft. Dit kunnen bijvoorbeeld al hele simpele dingen zijn zoals een goed boek of heren pantoffels. Want zeg nou zelf, wie vind het niet fijn om thuis heerlijk op de bank te zitten met een goed boek zijn pantoffels aan. Heb je een iets ruimer budget? Dan kun je ook gaan voor de hightech gadgets voor in huis. Hierbij mag je denken aan een Smart Home apparaat of een mooi geluidssysteem. Zolang ze er maar iets mee kunnen doen, is de man is kwestie al blij.

Cadeaus voor de sportieve man

Is jouw cadeau meer voor een sportieveling? Kies dan voor sportkleding of een goed sportboek. Sporters kunnen namelijk altijd wel een nieuw setje sportkleding gebruiken. En zeg nou zelf, een nieuw setje sportkleding zorgt ook weer voor wat extra motivatie om naar de sportschool te gaan. Check van te voren wel even goed welke maat de man in kwestie heeft zodat je niet achteraf je cadeau nog moet ruilen. Sportboeken wordt door mannen ook gezien als een waardevol cadeau. Zeker als er tips of informatie in staat waar hij zelf wat aan heeft. Is de jarige niet echt een fanatieke lezer? Dan is een sportmagazine misschien wel iets voor hem. Meer plaatjes, minder tekst.

Cadeaus voor de bourgondische man

En dan hebben we natuurlijk ook nog passende cadeau-ideeën voor de man die van lekker eten en drinken houdt. Barbecue benodigdheden of bierpakketten vallen bij deze groep vaak wel in de smaak. Bij barbecue benodigdheden kan je denken aan schorten of spatels, vorken en ga zo maar door.  Wil je eens echt iets ander? Kies dan voor een bierbrouwpakket of een broodbierpakket. Hiermee kan de man zelf bier brouwen of brood maken wat van bier gemaakt is. Let maar op, opeens ben jij niet meer de enige keukenprinses in huis.